Šokoladiniai saldainiai CIOCCAFE BOLERO

17,00 

Šokoladiniai saldainiai CIOCCAFE BOLERO. Romo razinos padengtos juoduoju šokoladu.

Vieno kąsnio saldainiai prie kavos. Kad kavos pertraukėlė taptų saldesnė, galite rinktis BOLERO – romo razinos juodajame šokolade. Maži saldainiukai puikiai tinka konferencijų, seminarų metu, svečių vaišinimui.

Šokoladiniai saldainiai CIOCCAFE BOLERO:

Pakuotė: 500 g (260 vnt.)

Kilmės šalis: Italija.

Liko 2

Kategorija:

Aprašymas

Šokoladiniai saldainiai CIOCCAFE BOLERO. Romo razinos padengtos juoduoju šokoladu

Vieno kąsnio saldainiai prie kavos. Kad kavos pertraukėlė taptų saldesnė, galite rinktis BOLERO – romo razinos juodajame šokolade. Maži saldainiukai puikiai tinka konferencijų, seminarų metu, svečių vaišinimui.

Šokoladiniai saldainiai CIOCCAFE BOLERO:

Pakuotė: 500 g (260 vnt.)

Kilmės šalis: Italija.

Daugiau saldainių rasite https://laikaskavai.lt/produkto-kategorija/kiti-produktai/saldainiai/

Apie CIOCCAFE.

Saldumynų amatininkai. Truputis istorijos…

„Cioccafè“ istorija prasideda nuo Lauros Ferruolo, kuri iš savo senelio paveldėjo senovinį neapoliečių meną gaminti cukruotus migdolus. 1970 m. ji su vyru Felice Basile įkūrė „Confettificio Ferruolo”. Per kelerius metus „Confettificio Ferruolo” gamino ir pardavinėjo visų rūšių migdolus su apvalkalu, todėl „Maestro Sor Felice”, kaip Felice Basile žinomas ir šiandien, galėjo sustiprinti ir patobulinti savo ir taip turtingą patirtį gaminant cukruotus migdolus ir kitus saldumynus.

Nuo dengtų migdolų iki šokolado.

Devintojo dešimtmečio pradžioje įmonė lėtai, tačiau nenumaldomai pereina nuo migdolų su apvalkalu gamybos prie šokoladinių saldainių gamybos. 1995 m. rugsėjį, po keleto bandymų, Maestro Sor Felice sukuria saldainius iš „Santos“ kavos pupelių, skrudintų medienoje ir gardžiai padengtų paprastu šokoladu. Netrukus ši saldainiai pavadinti „Cioccafè“. Produktas greitai susilaukia didelės sėkmės: įrengiami nauji įrenginiai, padidinamas darbuotojų skaičius, o „Cioccafè” prekės ženklas patentuojamas tarptautiniu mastu. 2000 m. kovo 9 d. maestro Sor Felice su sūnumi Salvatore ir dukra Annalisa įkuria „Cioccafè S.r.l.”.

Dabartis.

Šiuo metu „Cioccafè“ gaminama Aprilijoje, pramoniniame miestelyje į pietus nuo Romos. Naujoje gamykloje senoviniai receptai įgyvendinami pasitelkiant modernias technologijas, kurios leidžia suderinti didelį kiekį ir aukščiausią kokybę. Vietinės dukterinės įmonės ir tarptautiniai partneriai sudaro „Cioccafè“ organizaciją, kuriai jau 30 metų aistringai ir genialiai vadovauja maestro Sor Felice, mėgstantis priminti, kad: „Mes esame ir visada išliksime amatininkais…. saldumynų srityje..“

Apie CIOCAFFE gamintoją informaciją rasite čia: https://cioccafe.com/en/

 

Jums taip pat gali patikti…